Training Persoonlijkheidsstoornissen - hoe te herkennen en mee om te gaan?

juni 23
Tijd: 09:30 tot 17:00
Type: Training

Meer informatie: https://www.deviersprongacademy.nl/trainingen/training-persoonlijkheidsstoornissen/

Wat zijn persoonlijkheidsstoornissen en hoe kunt u ze herkennen? Welke behandelingen werken en hoe kunt u het best een contact aangaan met iemand met een persoonlijkheidsstoornis? In deze training gaat u samen met onze specialist aan de slag met uw vragen. U krijgt praktische tips en handvatten voor zowel de herkenning als begeleiding van persoonlijkheidsstoornissen.

Elke hulpverlener krijgt te maken met mensen met persoonlijkheidsstoornissen. Vaak zijn dit de “moeilijkste” patiënten. Ze roepen soms sterkte emoties op zoals onmacht, angst of irritatie. Ze lijken soms weinig open te staan voor raadgevingen of voelen zich snel onbegrepen en kruipen soms echt onder de huid van de hulpverlener. Het herkennen van een aanwezige persoonlijkheidsstoornis, en het beschikken over een aantal basisvaardigheden om met deze cliënten om te gaan, kan dan enorm helpen.

In een korte maar krachtige en praktische training maakt u kennis met de meest voorkomende persoonlijkheidsstoornissen. Tijdens het 1e dagdeel krijgt u een aantal theoretische concepten mee, na de middag gaat u aan de slag met enkele casussen en rollenspellen.

Bijlagen

  • (136 KB)
Geplaatst door:

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Viersprong Academy
Functie: Coördinator
HomeThema'sWerkgroepenDeelnemersOver dit platformUpdatesPrikbordBlogs3 vragen overKalenderPraktijkvoorbeeldenVraag & Antwoord