Help jij de transformatie tot een succes te maken?

Ervoor zorgen dat jij als beleidsmaker of jeugdprofessional je werk nóg beter kunt doen: kinderen beter, sneller en effectiever helpen. Dat is het doel van Kennisnet Jeugd. Deel op dit platform jouw inspirerende ervaringen, succesverhalen en praktische tips met collega’s door het hele land. Zodat ook zij kinderen die het moeilijk hebben, zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Zorgen?

Maak je je zorgen om de transformatie en de bezuinigingen? Ben je bang dat de opgebouwde kennis over jeugdhulp verloren gaat? Ben je onzeker wat de gevolgen van de transformatie voor jouw werk zijn? Deel het met andere beleidsmakers, professionals en ouders in de jeugdsector. Dan gaan we samen op zoek naar concrete oplossingen.

Meld je nu aan:

  • Ga door met het verbeteren van de jeugdhulp.
  • Help andere jeugdprofessionals met jouw kennis.
  • Krijg antwoord op jouw vragen over de Jeugdwet, over beslissen over hulp, wijkteams, en meer.

Meld je aan - en maak van de transformatie jeugdhulp een succes

Lees hier de huisregels van Kennisnet Jeugd.

Behind the scenes

Het community management van Kennisnet Jeugd wordt verzorgd door Ay Hwa Liem, en Rian van LieropHet Nederlands Jeugdinstituut is initiatiefnemer en facilitator van het platform. Heb je een vraag of opmerking over het platform? Stuur een email naar kennisnetjeugd@nji.nl.

HomeThema'sWerkgroepenDeelnemersOver dit platformUpdatesPrikbordBlogs3 vragen overKalenderPraktijkvoorbeeldenVraag & Antwoord