Help jij mee de transformatie jeugdzorg een succes te maken?

Ervoor zorgen dat jij als beleidsmaker of jeugdprofessional je werk nóg beter kunt doen: kinderen beter, sneller en effectiever helpen. Dat is het doel van Kennisnet Jeugd. Deel op dit platform jouw inspirerende ervaringen, succesverhalen en praktische tips met collega’s door het hele land. Zodat ook zij kinderen die het moeilijk hebben, zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Zorgen?

Maak je je zorgen om de transitie en de bezuinigingen? Ben je bang dat de opgebouwde kennis over jeugdzorg verloren gaat? Ben je onzeker wat de gevolgen van de transitie voor jouw werk zijn? Deel het met andere beleidsmakers, professionals en ouders in de jeugdsector. Dan gaan we samen op zoek naar concrete oplossingen.

Van transitie naar transformatie

Sinds 1 januari 2015 is de transitie een feit. Maar dat betekent niet dat de klus geklaard is. We gaan door met de transformatie: het verbeteren van de zorg voor jeugd zodat kinderen nog beter en sneller geholpen kunnen worden.

Meld je nu aan:

  • Ga door met het verbeteren van de jeugdzorg.
  • Help andere jeugdprofessionals met jouw kennis.
  • Krijg antwoord op jouw vragen over de jeugdwet, over beslissen over hulp, wijkteams, en meer.

Meld je aan - en maak van de transitie jeugdzorg een succes

Lees hier de huisregels van Kennisnet Jeugd.

Behind the scenes

Het community management van Kennisnet Jeugd wordt verzorgd door Karin Manders, en Lucinda van EwijkHet Nederlands Jeugdinstituut is initiatiefnemer en facilitator van het platform. Heb je een vraag of opmerking over het platform? Stuur een email naar kennisnetjeugd@nji.nl

Video Kennisnet Jeugd

HomeUpdatesWerkgroepenDeelnemersOver dit platformPrikbordBlogs3 vragen overKalenderPraktijkvoorbeeldenVraag & Antwoord