Loes.nl: online opvoedplatform

Website voor ouders met opvoedinformatie en jeugdhulp in de buurt.

Samenvatting

Loes.nl is een platform voor ouders met een overzicht van lokale jeugdhulp en opvoedinformatie. Loes en Stichting Opvoeden.nl werken samen aan het vergroten van het bereik van het lokale aanbod. Op Loes.nl zien ouders betrouwbare opvoedinformatie en activiteiten die Loes en andere lokale organisaties aanbieden in hun eigen regio. 

Wat levert het op?

De website Loes.nl biedt ouders in Twente algemene opvoedinformatie en lokale cursussen en activiteiten aan. Zo vinden ouders op één plek alle beschikbare informatie. Stichting Opvoeden.nl beheert, actualiseert en stelt de opvoedinformatie beschikbaar. Dat scheelt Loes tijd en geld.

Hoe is de opzet?

Gemeenten kunnen via het Beheerportaal Gemeenten kosteloos opvoedinformartie afnemen en lokaal aanbod aan Opvoeden.nl toevoegen. Dit kan met een persoonlijk account dat aan te vragen is via contact@stichtingopvoeden.nl

Wat werkt goed? Wat kan beter?

  • Informatie is toegankelijk voor alle gemeenten in Nederland.
  • Aanbod lokale jeugdhulp staat op één centrale plek en bereikt meer mensen.
  • Geen extra kosten: Stichting Opvoeden.nl wordt gefinancierd vanuit het Transitiearrangement namens alle gemeenten. 
  • Door ouders goed te informeren en te trainen kunnen problemen met opvoeden worden voorkomen.

Wat kost het?

Loes maakt gebruik van de betrouwbare en actuele opvoedinformatie van Stichting Opvoeden.nl. Dit kost niets extra: Stichting Opvoeden.nl is één van de collectieve functies die landelijk gefinancierd wordt vanuit het Transitiearrangement namens alle gemeenten. 

Als gemeente meer weten over het vergroten van het bereik voor lokale jeugdhulp? Neem contact op met Melissa Hollebrandse via contact@stichtingopvoeden.nl of 088-11 80 200.

Contact

Organisatie: Stichting Opvoeden.nl
Naam: Els Verkerk
Telefoonnummer: 0650298271

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking, of wil je een ervaring delen?
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Stichting Opvoeden.nl
Functie: Directeur
HomeThema'sWerkgroepenDeelnemersOver dit platformUpdatesPrikbordBlogs3 vragen overKalenderPraktijkvoorbeeldenVraag & Antwoord