Prikbord

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor anderen die werken aan de transformatie van de zorg voor jeugd.

Prik een item op uw Prikbord

De Bascule organiseert een referatencyclus voor professionals die vanuit hun werk te maken hebben met kinderen en jongeren met psychiatrische problemen. Vanuit ons motto: Samen, beter, hebben we deze referatencyclus opgebouwd rondom het thema samenwerken. 

In de referaten laten diverse deskundigen van binnen en buiten de Bascule zien hoe we in de jeugdhulp met diverse partners samenwerken om de kinderpsychiatrische zorg voor kinderen, jongeren en hun ouders te verbeteren en hoe wetenschappelijk onderzoek hier een bijdrage aan kan leveren. 

De Bascule referaten vinden plaats in het AMC op zes dinsdagen in 2017, en een dinsdag in 2018, steeds van 17.00 tot 19.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de referaten en wijze van inschrijving op: https://www.aanmelder.nl/referatenreeksbascule2017

U bent de eerste om te reageren.
Organisatie: De Bascule
Functie: Communicatie- / internetmedewerker
HomeThema'sWerkgroepenDeelnemersOver dit platformUpdatesPrikbordBlogs3 vragen overKalenderPraktijkvoorbeeldenVraag & Antwoord