Prikbord

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor anderen die werken aan de transformatie van de zorg voor jeugd.

Prik een item op uw Prikbord

Op vrijdag 9 juni 2017 organiseert Yorneo een Pleegzorgfestival voor pleegouders, verwijzers, collega-instellingen, gemeenten, professionals en andere betrokkenen bij en geïnteresseerden in pleegzorg.

Ben je op een of andere manier betrokken bij pleegzorg, dan ben je van harte welkom tussen 15.00 en 21.30 uur op het terrein van Yorneo in Papenvoort. Er staat je een spetterende middag en avond te wachten met interessante workshops, theater, diverse inspirerende sprekers en er is volop ruimte om anderen te ontmoeten, ervaringen en kennis uit te wisselen, geïnspireerd te raken en te genieten van muziek, dans, hapjes en drankjes.
In de workshops komen onderwerpen aan de orde zoals hechting, leven in twee gezinnen, 18+, grootouders die pleegouder zijn, trauma en mindfulness. Het festival (voor volwassenen) vindt plaats midden in het bos, op het terrein van Yorneo in Papenvoort.

Bekijk hier het volledige programma

Ken je mensen die pleegouder willen worden?

Geef deze uitnodiging dan door, zodat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met pleegzorg. Zij kunnen op het pleegzorgfestival ontdekken wat pleegzorg inhoudt. Er zijn talloze pleegouders met wie ze van gedachten kunnen wisselen. Ook kunnen ze pleegzorgmedewerkers van Yorneo alles vragen wat ze willen weten over pleegzorg.

We zien je graag op vrijdag 9 juni!

 

Aanmelden

U bent de eerste om te reageren.
Organisatie: Yorneo
Functie: Gedragswetenschapper / psycholoog / (ortho)pedagoog
HomeThema'sWerkgroepenDeelnemersOver dit platformUpdatesPrikbordBlogs3 vragen overKalenderPraktijkvoorbeeldenVraag & Antwoord