Prikbord

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor anderen die werken aan de transformatie van de zorg voor jeugd.

Prik een item op uw Prikbord

Nieuw subsidieprogramma: KFZ-J

Voor de forensische zorg voor volwassenen draait al 6 jaar heel succesvol het subsidieprogramma Kwaliteit Forensische Zorg (KFZ). 

Naar aanleiding van het succes van KFZ heeft het ministerie van V&J besloten eenzelfde programma in te richten voor de forensische jeugdzorg. Per 2018 is er een subsidiebedrag beschikbaar van ruim €400.000,00 voor de kwaliteitsontwikkeling in de forensische jeugdzorg.

Dit programma start met een zogenaamde precall waarop partijen kunnen inschrijven om de onderzoeksbehoeften in dit zorgveld in kaart te brengen. De deadline voor het indienen van projectvoorstellen is 6 september 2018. Voor de exacte details van deze call, https://kfzjeugd.nl/actueel/precall-kfzj.

Belangstellenden voor deze en volgende calls voor het forensisch jeugdveld kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief KFZ-J via https://kfzjeugd.nl/actueel/nieuwsbrief.

Nieuwsgierig naar het programma KFZ-J? Ga dan naar www.kfzjeugd.nl.

U bent de eerste om te reageren.
Organisatie: EFP
Functie: Projectcoordinator
HomeThema'sWerkgroepenDeelnemersOver dit platformUpdatesPrikbordBlogs3 vragen overKalenderPraktijkvoorbeeldenVraag & Antwoord