Prikbord

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor anderen die werken aan de transformatie van de zorg voor jeugd.

Prik een item op uw Prikbord

Kennisnet Jeugd stopt!

In de aanloop naar de transitie en de daarmee samenhangende transformatie van de zorg voor jeugd startte het Nederlands Jeugdinstituut vijf jaar geleden met Kennisnet Jeugd. Een platform waarop beleidsmakers, professionals en ouders met elkaar kennis en ervaringen konden uitwisselen over de transitie en transformatie, en van elkaar konden leren.
Meer dan 5.000 deelnemers hebben van deze kans gebruikgemaakt. Het moment van transitie is inmiddels achter de rug en de kennisuitwisseling op het platform loopt terug. De tijd is rijp om op zoek te gaan naar andere effectieve manieren om samenwerking en kennisuitwisseling in het jeugdveld te stimuleren en te ondersteunen. Daarom stopt het Nederlands Jeugdinstituut eind dit jaar met Kennisnet Jeugd.

Via deze weg bedanken we allereerst alle deelnemers voor jullie bijdragen. Dankzij jullie treffende antwoorden op soms moeilijke vragen van collega’s, jullie blogs - recht uit het hart - en de uitwisseling in de werkgroepen heeft Kennisnet Jeugd vele mensen geraakt, geïnspireerd én gemotiveerd om de transformatie een impuls te geven. En vooral om kinderen en jongeren beter, sneller en effectiever te helpen.

In dit bericht zetten we kort op een rij wat je de komende tijd kunt verwachten.

Wanneer stopt Kennisnet Jeugd?

Het platform is in ieder geval nog tot het eind van 2018 beschikbaar. Half januari 2019 halen we het uit de lucht.
Tip: Zorg dat je voor die tijd de documenten die je wilt bewaren eraf haalt. Wij zorgen nog voor een aantal reminders.

En mijn werkgroep dan?

Als je in het voorjaar door ons bent benaderd met vragen over jouw werkgroep, dan nemen we in de loop van deze maand weer contact met je op om je te wijzen op mogelijke alternatieven.
Ben je niet benaderd door ons, maar heb je wel vragen hierover? Laat het ons weten.

Tips, vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op via kennisnetjeugd@nji.nl.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het jeugdveld en de activiteiten die het Nederlands Jeugdinstituut hierin onderneemt?
Kijk regelmatig op www.nji.nl en schroom niet om je vragen aan ons te blijven stellen: info@nji.nl.

Ons blijven volgen kan natuurlijk ook:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Elke week de actualiteiten uit de jeugdsector in je mailbox?
Neem een gratis abonnement op de digitale Nieuwsbrief Jeugd.

Bedankt!

Tot slot bedanken wij nogmaals alle deelnemers voor hun bijdragen. Het Nederlands Jeugdinstituut heeft Kennisnet Jeugd met veel plezier gefaciliteerd. We kijken met grote bewondering terug op het werk dat jullie rondom de transitie hebben verricht. En blijven natuurlijk altijd bereid om met jullie mee te denken. Dank jullie wel!

Met vriendelijke groet,

Redactie Kennisnet Jeugd

Er is 1 reactie.
Organisatie: Nederlands Jeugdinstituut
Functie: Eindredacteur
Sector / werkveld: Communicatie
Organisatie: Juvent
Functie: Screener/matcher
Sector / werkveld: zorgaanbieder jeugd-en opvoedhulp
HomeThema'sWerkgroepenDeelnemersOver dit platformUpdatesPrikbordBlogs3 vragen overKalenderPraktijkvoorbeeldenVraag & Antwoord