Prikbord

Menu

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor anderen die werken aan de transformatie van de zorg voor jeugd.

Prik een item op het Prikbord van deze werkgroep

(onbekend)

Unieke Uitnodiging: Mini Masterclass "The Impact of Youth Work through the eyes of youth workers and young people in five countries".

Op vrijdagmorgen 16 maart is er een unieke Mini-Masterclass, waarin 6 jeugdonderzoekers uit Engeland, Frankrijk, Italië, Finland en Estland hun bevindingen komen delen over hun twee-jarige 'story telling' onderzoek over de impact van het jongerenwerk in deze landen. Het gaat over een "two-year European Youth Research project about Developing and Communicating the Impact of Youth Work through the eyes of youth workers and youngsters in Italy, Estonia, Finland, United Kingdom and France."

Ze komen hierover vertellen op de Hogeschool van Amsterdam voor iedere geïnteresseerde; studenten, professionals in het veld, onderzoekers, beleidsmakers etc, die willen weten welke impact het jeugd- en jongerenwerk voor jongeren heeft. Wat kunnen we van de onderzoekers leren? En wat kan dat betekenen voor het jongerenwerk in Nederland?

Wie daarover meer wil weten en met de onderzoekers in gesprek wil gaan; kom naar de Hogeschool van Amsterdam, Wibauthuis, Wibautstraat 3b, Zaal FLOOR (ruimte o2a30) van 09.30 tot 11.00 uur (tot 10.10 kan ook). Ook Youth Spot schuift aan in het tweede deel.

Opgeven kan via Mike de Kreek, docent Master Social Work: M.de.Kreek@hva.nl
 

U bent de eerste om te reageren.
HomeThema'sWerkgroepenDeelnemersOver dit platformUpdatesPrikbordBlogs3 vragen overKalenderPraktijkvoorbeeldenVraag & Antwoord