Prikbord

Menu

Een nieuwtje? Een mooi filmpje? Plaats op het prikbord alles waarvan je denkt dat het interessant, inspirerend of onmisbaar is voor anderen die werken aan de transformatie van de zorg voor jeugd.

Prik een item op het Prikbord van deze werkgroep

Er zijn nog een aantal plekken vrij voor deze gratis workshop!

Geef je op voor de gratis bijeenkomst 'Wijkteams en het borgen van de veiligheid van het kind'.

Ben je een wijkteamprofessional, wijkteamcoördinator of wijkteammanager? En vind je dat er in jouw team meer aandacht moet zijn voor het reflecteren over het signaleren en omgaan met onveilige opvoedsituaties en ga je hier graag mee aan de slag? Meld je dan aan!

Ben jij je bewust van welke drempels je ervaart bij het signaleren en omgaan met onveilige opvoed- en opgroeisituaties? En tegen welke uitdagingen jij aanloopt? Reflecteren is een eerste stap om je van jouw drempels en uitdagingen bewust te worden. In de praktijk is hier vaak (te) weinig tijd en ruimte voor. Daarom organiseert het Nederlands Jeugdinstituut een bijeenkomst waarin reflecteren en uitwisselen rond dit thema centraal staat. Ook bieden wij jou concrete handvaten en tips hoe je dit samen met collega’s kunt aanpakken in jouw team.
 

Lees hier meer over deze bijeenkomst of meld je aan!

https://www.nji.nl/nl/Agenda/328917-Wijkteams-en-het-borgen-van-veiligheid-van-kinderen

U bent de eerste om te reageren.
Organisatie: Nederlands Jeugdinstituut
Functie: Inhoudelijk medewerker/projectmedewerker/adviseur
HomeThema'sWerkgroepenDeelnemersOver dit platformUpdatesPrikbordBlogs3 vragen overKalenderPraktijkvoorbeeldenVraag & Antwoord